Despre mine

Sunt Dr. Carmen Ianiotescu și mă dedic cu pasiune și profesionalism, pentru ca tu să îți poți ține bebelușul mult așteptat la piept. Sunt fascinată de miracolul vieții și cred că atunci când vine vorba de infertilitate, orice obstacol poate fi depășit!

Aici, vei găsi sprijin, ghidare și o abordare personalizată, adaptată nevoilor tale unice. 

Sunt medic primar obstetrică-ginecologie, cu supraspecializare în Reproducerea Umană Asistată și doctor în Științe Medicale și sunt dedicată îndeplinirii visului cuplurilor infertile de a avea un copil. Cu o experiență de peste 10 ani în Reproducere Umană Asistată, mă implic în oferirea celor mai bune și avansate tehnici și tratamente. Încrederea mea în posibilitatea depășirii infertilității a transformat procente în realitate: o rată de succes de 47,5% în procedurile FIV, 53% la transferurile cu embrioni crioprezervați și 71,2% în FIV cu ovocite donate. 

Membru al ESHRE din 2014, particip activ la congrese naționale și internaționale pentru a fi mereu la curent cu inovațiile în domeniul Reproducerii Umane Asistate. În 2007 am absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, iar rezidențiatul l-am urmat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu, secția de obstetrică-ginecologie. Stagii de pregătire în Franța, Austria și colaborarea actuală în cadrul Centrului de Excelență în Reproducere Umană Asistată din Spitalul Wellborn Militari definesc parcursul meu profesional. 

Am început în cadrul centrului de fertilitate Polisano Sibiu, continuând în Polisano București și din 2015 la Wellborn. De asemenea, am completat un stagiu de pregătire în Austria cu profesorul Strohmer, consolidându-mi astfel expertiza în domeniu. Cred cu tărie că tratamentul nu se adresează bolii, ci persoanei, și această filozofie ghidează întreaga mea activitate medicală.

Ce spun pacienții

Testimoniale

Testimoniale
Presa scrisă

Apariții media